Kunlun Group Headquarters

An environmentally sustainable office,
lush with greenery

Synopsis: The Kunlun Group project called for a headquarters development inland of the Yangtze River. For a hotspot in the Hangzhou metro area, this sustainable office design featured lush hanging gardens and a “greening” effect open to the public in the gritty manufacturing neighborhood, to enhance air quality and quality of life for this area.

Detailed Description: The Kunlun Group project calls for a headquarters development inland of the Yangtze River, a manufacturing hot spot amid the Hangzhou metropolitan area that is undergoing a rejuvenating transformation. Our concept includes an environmentally sustainable office design for tenants of the building and the public. Lush hanging gardens are proposed on outside walkways to add a “greening” effect to the public in an industrialized area. This greenery would enhance not only the air quality but also the quality of life for building users and local pedestrians.

Comprising a dual structure, the Kunlun Group Headquarters would be a semi-open building with many walkways connecting the structures on multiple levels. On the sides of the walkways, beautifully lit gardens would cascade down a plethora of green colors to a multitude of separate tenants. The height of each building would be approximately 80 meters, and each floor would measure 1,200 square meters.

A manufacturing hot spot amid the Hangzhou metropolitan area is undergoing a rejuvenating transformation.

arrow_downward